Vastlopen is iets zeer menselijks. Ieder mens komt in zijn leven aspecten tegen die vragen om onderzoek. Soms door een nare ziekte of irritante pijn of niet meer kunnen slapen, soms door een scheiding, soms door het verlies van een kind, partner, of dierbare in je leven. Pijnlijk en verdrietig, heel belangrijk om dat te durven en kunnen voelen, maar daarna  is het weer nodig om op te krabbelen en weer tot groei en bloei te komen. Al de dingen die je meegemaakt hebt draag je met je mee, belangrijk dat je die ervaringen een plek kunt geven. We worden als voelers geboren tot denkers gemaakt, uiteindelijk is het fijn om weer te durven voelen.

haptotherapeut Lisette Roobol 

Op weg

Wetend dat dit bij het leven hoort en erop durven vertrouwen dat dit je uiteindelijk veel moois zal brengen, is iets wat ik iedereen gun. Mijn wens is dat ieder mens dit mag ervaren. Een cadeau wanneer je een nieuwe weg zoekt, of een nieuwe kijk op het leven kan gebruiken.

Bron van info

Soms weet je niet waardoor het komt, maar je lichaam liegt niet, je lijf vertelt vaak meer dan je doorhebt, heel mooi om te zien dat ieder mens een eigen pad heeft. Het lichaam is een prachtige ingang om meer over jezelf te weten te komen. Haptotherapie en oefentherapie v.v. vormen een goede en aanvullende combinatie op weg naar herstel en balans.

Ervaring leert

Al ruim 34 jaar zit ik in het vak, waarvan ruim 21 jaar ook bezig met haptonomie/haptotherapie.  Vele mensen, allerhande klachten kwamen al voorbij. Het boeit me nog steeds. Dankbaar dat ik kleine stukjes (en/of grote stukken) mee mag lopen en kijken met mensen en ze verder kan begeleiden naar hun eigen pad. Een pracht vak waar ik elke dag van geniet! Meer weten? Zie ook LinkedIn. Of neem contact op.