haptotherapie bij ziekte herstel haptotherapeut Lisette roobol nijmegen hertstraat chronische pijn kanker

Lekker vooruit

Als GZ haptotherapeut vind ik het belangrijk dat je je bewust wordt van je eigen mogelijkheden. Dat je leert wat je zelf kan veranderen om er beter van te worden. Dat je het vertrouwen in je eigen lichaam weer hervindt, en van daaruit je dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken. Denk aan werk, sport en bezigheden met familie en vrienden.

Van invloed

In de behandeling kijken we wat ziek zijn of chronische pijn en de gevolgen daarvan voor je betekenen. Gaan we ontdekken en ervaren op welke manier je hier anders mee kan omgaan. Het uiteindelijke doel is dat je zelf invloed leert uitoefenen op de pijn, je makkelijker kan functioneren en je een betere kwaliteit van leven ervaart. Bij sommige mensen kan door anders omgaan met de pijn, pijnvermindering bereikt worden.
Aangezien iedereen herstel van ziekte en chronische pijn, plus de gevolgen ervan anders beleeft, maken we een behandelplan op maat. Tijdens de behandelingen leer ik je vaardigheden die jou helpen bij het omgaan met jouw pijn. En hoe uiteindelijk jij, en niet je pijn, je leven bepaalt!

Praktisch

Kosten voor deze begeleiding: €90 per uur.
Vragen? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

Van ontlasten, naar voelen, naar doorgronden.

Mark (23)