klachten geschikt haptotherapie nijmegen praktijk lisette roobol omgeving

Met welke klachten kun je terecht bij mij?

“Is dit het nou?”

Loopt je leven niet zoals je wel wil dat het gaat? Niet lekker in je vel of uit balans? Wil je het anders maar weet je niet hoe, ook al heb je van alles geprobeerd? 

Haptotherapie kan helpen bij het weer in balans brengen van denken en voelen. Dit helpt je om krachtigere keuzes te maken die beter passen bij jou en je leven.

“Mijn relatie/relaties loopt/lopen niet lekker.”

Merk je dat het moeizaam loopt in je relatie(-s), of haal je er niet meer uit wat je wel graag zou willen? Dan is het zinvol om te onderzoeken wat en wie jij denkt te moeten zijn, dat kan veraf staan van wie jij eigenlijk echt bent. We gaan samen bekijken wat dit doet in contact met een ander en hoe jij meer jezelf kan zijn in dit contact. Dit levert mooie ervaringen en inzichten op om meer op jouw manier uiting te kunnen geven aan jezelf in relatie tot de ander(-en). Voor een merkbaar verschil. 

“Ik houd maar van die vervelende lichamelijke klachten waaronder bijvoorbeeld chronische pijnklachten.”

Als je langdurig onder druk staat, kun je allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen zonder duidelijke oorzaak. Denk aan je spijsvertering, pijn in je nek of rug, problemen met ademhalen. Meestal komt dit omdat je niet goed luistert naar de signalen van je lichaam. Met Haptotherapie ervaar je weer hoe je in contact kan komen met je lichaam en te weten welke keuzes wijs zijn. 

“Het is me allemaal teveel geworden, burnout en spanningsklachten”

Veel ballen in de lucht moeten houden en op je tenen lopen. We stellen hoge eisen aan onszelf en elkaar. Dat kan leiden tot langdurige spanning, stress en uiteindelijk burn-out. Het lijkt niet anders te kunnen, iedereen kan het, doet het, en jij wil ook de verantwoordelijkheid nemen die bij jou ligt… Echt, het kan anders. Samen met mij zie en ervaar je hoe je weer ruimte krijgt en wat dit doet met jou en je omgeving. 

“Ik voel me onzeker in relaties.”

Vind je het lastig om nieuwe relaties aan te gaan? Of durf je jezelf niet echt bloot te geven bij mensen die je kent? Wat je als kind ervaren hebt op dit vlak is hierin erg belangrijk. Ik kan kan je dan helpen om onbewuste patronen zichtbaar te maken, en ik leer je ervaren hoe je je veiliger voelt om van daaruit vrijer te zijn in contact met anderen. 

“Ik heb iets traumatisch meegemaakt wat nog steeds van invloed is.”

Onplezierige dingen meemaken, hoort bij het leven. Meestal kun je die wel gauw achter je laten. Soms lukt dit niet en heeft het invloed op je doen en laten. Is er iets naars of pijnlijkst dat je moeilijk of niet van je af kan zetten, is haptotherapie een manier om inzicht en ervaring te krijgen hoe je dit wel zou kunnen doen.

“Mijn klacht staat hier niet tussen…”

Een andere klacht of stroomt het niet maar weet je niet waar dit vandaan komt of hoe je ervan komt? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op om te informeren of ik je jou zou kunnen helpen.