lisette roobol gz haptotherapeut nijmegen hertstraat mentaal fysiek lent groesbeek Wijchen malden behandeling

Zo kijk ik

Je eigen en unieke manier van zijn en doen, is de enige en echte manier die je helpt tevreden en gelukkig te zijn. Van daaruit is het makkelijker jezelf en de mensen om je heen te geven. In je relatie(-s) ervaar je dan meer verbinding en openheid zonder schroom. Dit heeft ook een positief effect in je werk. Dat is prettig en maakt het leven een stuk waardevoller.
Wanneer je dit niet ervaart, betekent dit niet dat er van alles misgaat, of dat je verlies en tekort gaat ervaren. Je leven daagt je soms aardig uit. Heel lastig en pijnlijk op zijn tijd. Wanneer je deze momenten of periodes ziet als groeimogelijkheden, komen er ervaringen die je helpen om méér mens te zijn op je eigen unieke manier. Dit geeft veel meer energie, waar veel andere manieren van zijn en doen energie kosten, met alle gevolgen van dien. 

praktijk haptotherapie lisette roobol hertstraat nijmegen contact over gz

Verschil ervaren

In mijn praktijk ervaar ik steeds weer hoe fijn het is als je jezelf bent en om vandaaruit het contact te maken met mijn clienten. dit geeft ruimte en ontspanning en de ander ervaart hetzelfde. Juist dit maakt dat je meer in contact bent en beweging creëert die van meerwaarde is. Dat geeft je vrijheid in zijn en doen. Zo waardevol, dat je dit in alles ervaart. En klachten en obstakels worden minder of verdwijnen. Iets wat past bij leven in plaats van óverleven. In mijn eigen leven ervaar ik dit steeds meer door uitdagingen die mijn leven met zich meebrengt. En dat geeft vertrouwen. Een groot verschil! 

Kiezen voor je kracht

Ik ben ruim 35 jaar oefentherapeut-mensendieck en 25 jaar haptotherapeut. Gespecialiseerd in relaties en seksualiteit, rouw, zwangerschapshaptonomie, pijn, beweging en slaap. Begin 2023 heb ik ervoor gekozen om me volledig op haptotherapie te gaan focussen. Waarom? Omdat veel van de patiënten die ik als mensendieck therapeut behandeld heb, vaak vooral baat hadden bij een andere, meer eigen manier van zijn en doen. Iets wat met haptotherapie sneller (h)erkend en ervaren kan worden. Uiteindelijk weet je alles zelf al, ik begeleid je daar alleen naartoe.

Wil jij dit ook of wil je meer weten? Neem dan vooral contact op! 

Lisette brengt je met vertrouwen tot de kern van het voelen, raakt je, emoties komen los, die ik ver weg had gestopt.
Langzaam en in stapjes voelen en verwerken tot je inzicht krijgt in het waarom je dingen zo beleefd.
Ze legt de “vinger” op de juiste plek, hoe anderen je zien en benaderen / behandelen / je goedheid misbruiken.
Heel verhelderend voor mij met uiteindelijk een blij en gelukkig gevoel, geeft het na 1 jaar een verandering om
in je eigen kracht te staan en jezelf te vinden en voorop te stellen, nee leren zeggen, zonder schuldgevoel.
Bijzonder dat Lisette dat kan brengen, meegeeft, heeft en had tijd nodig bij mij.
Ik ben haar heel dankbaar.

Marion, 55