relatie therapie relatietherapie haptotherapie relatieproblemen nijmegen malden Wijchen lent Oosterhout Groesbeek

Communicatie tussen beiden, het affectieve contact is de basis voor de liefdesrelatie. Is hier lange tijd weinig tot geen sprake van, leidt dat altijd tot relatieproblemen.

Inzicht

In de sessies oefenen we met thema’s die belangrijk zijn in relaties. Denk aan afstand, nabijheid, vrijheid, afhankelijkheid, vertrouwen, en intimiteit. Daarnaast wordt de relatiegeschiedenis van elk van de partners vaak als een soort ‘stille kennis’ meegedragen. Inzicht hierin kan het begin zijn van bevrijding van oude, verstarde patronen die voortdurend (de) relatie(s) beïnvloeden.

Jezelf zijn

Het is van belang dat je jezelf kan zijn in een relatie. Het gaat er niet om wie gelijk heeft of schuldig is. Het is van belang dat er weer een basis van wederzijds respect en vertrouwen ontstaat. Ik begeleid jullie in dit proces om weer naar elkaar toe te groeien.
Belangrijk is dat jullie beiden aan je relatie willen werken. In principe gaan we uit van het herstel van de relatie. Soms is er geen weg meer terug. Dan is het de kunst om liefdevol afscheid van elkaar te nemen.

Kosten voor deze begeleiding is €90 per uur.

Vragen? Of wil je meer informatie?