aanpak praktijk gz haptotherapie roobol behandeling nijmegen lent Oosterhout malden Beuningen

Mijn aanpak

Je hebt meer in huis dan je denkt, al lijkt dit op het moment misschien niet zo te zijn. Omdat je gefrustreerd bent, stress hebt, verdriet ervaart, bang bent en je niet los kan komen van datgene wat jou belemmert of stilzet. In mijn praktijk begeleid ik jou naar jezelf omdat ín jou de antwoorden liggen. We gaan aan de slag met wie jij bent en zijn kan, op een manier die voor jou is weggelegd. 

Door te luisteren en kijken naar wat er was, en wat je doet om je hiertoe te verhouden, gaan we in balans met hoe het is, ervaren en ontdekken wat de reden van de strubbelingen is. Ontdekken hoe het anders kan, wat je hiervoor nodig hebt en je jezelf kan geven. Voor meer ruimte, energie en verbinding. Daar knapt alles van op. 

praktijk behandeling leven relatieproblemen burn out stress slaapproblemen haptotherapie hertstraat nijmegen roobol

In praktijk

In praktijk betekent dit jezelf verstaanbaar maken, maar ook voelbaar en zichtbaar. Daar maken we samen de ruimte en tijd voor. Met behulp van het gesprek, de aanraking en oefeningen krijgen we samen inzicht, ruimte en contact. Om te ervaren wat erin zit, beweging kan geven en verschil maakt. In jouw leven, je relaties, je werk. Op een manier die op jouw lijf geschreven is. 

Intake
Het start met jouw hulpvraag. Past haptotherapie hierbij? Ik geef je uitleg over de aanpak, duidelijkheid over het te verwachten resultaat, het aantal sessies, de kosten en eventuele vergoeding.

Sessies
Iedere sessie starten we met een gesprek over (nieuwe) ervaringen, inzichten en vragen met betrekking tot de hulpvraag. Om van daaruit met aanraking en/of oefeningen te ervaren wat er is en zijn mag. Alles om inzicht te krijgen waar belemmeringen zitten, hoe er ruimte ontstaat en wat daar voor nodig is. We sluiten iedere sessie rijker af met inzichten die tot de volgende sessie in de praktijk ervaren mogen worden. In je leven, relatie(s), werk en gezondheid.

Afronding
Is de hulpvraag beantwoord? Is ervaren en gezien wat er zijn mag, en zijn kán, op een eigen en unieke manier? En hoe dit ruimte, energie en verbinding geeft? Dan ronden we het behandeltraject succesvol af. Een prachtig verschil met de eerste kennismaking. Dit ervaar ik iedere keer weer als een heel mooi moment. 

Meer weten of een intake plannen? Neem gerust contact op!

Al bij binnenkomst bij de praktijk van Lisette, merkte ik dat ik de juiste keuze gemaakt had. Lisette heeft een fijne, warme uitstraling en durft te zeggen waar het op staat op een eerlijke, respectvolle manier. Door de behandeling van Lisette lukt het mij nu meer om te luisteren naar de signalen van mijn lijf en hier ook daadwerkelijk naar te handelen. Ik voel me rustiger, sta steviger in mijn schoenen en ben een stuk zelfverzekerder. Ik zal de tools die ik geleerd heb blijven inzetten en kijk terug op een mooi en leerzaam traject. Dankjewel Lisette!

Leonie, 31