Wil je lekkerder in je lijf zitten en wil je meer uit jouw  leven halen en weer vrijheid ervaren in wie je bent en wat je doet? Wil je je lekkerder kunnen bewegen, beter kunnen ontspannen, meer keuzes maken vanuit je gevoel en meer in je eigen kracht komen?  Of wil je anders om leren gaan met je pijn? Neem dan contact met mij op.
Ik leg je graag uit welke stappen daar voor nodig zijn. Kom in beweging en laat van je horen. Daar begint jouw weg naar een vrijer leven mee. Graag je telefoonnummer en locatie Nijmegen of Groesbeek vermelden bij een aanvraag dan kan ik je bellen.

Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden, vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie gesloten is. Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en informeert patiënten indien Lisette Roobol Haptotherapie & Oefentherapie bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten

Lees hier de uitgebreide Privacyverklaring.