in relatie met de ander haptotherapie

Wil je de communicatie binnen je team/organisatie verbeteren?
Wil je de communicatie naar cliënten of klanten optimaliseren?
Wil je met je team nog meer competentiegericht leren werken?

Ik geef workshops, trainingen en coachsessies aan werknemers in (zorg)instellingen en bedrijven die een duurzaam en praktisch antwoord zoeken op (een van) bovenstaande vragen.

Dit leer je

Op de werkvloer heb je te maken met collega’s en cliënten. In de workshops die ik geef, leren de deelnemers zichzelf te ervaren in relatie tot de ander. Je leert hoe je je in relaties en situaties ‘beweegt’ en hoe en hoeveel ‘ruimte’ je inneemt. Wat doe je bijvoorbeeld in conflictsituaties? Kruip je in je schulp of ga je in de aanval? De oefeningen tijdens mijn workshop helpen je niet alleen inzicht te krijgen in wat jouw manier van reageren/handelen is, maar ook om te ervaren welke mogelijkheden en keuzes je nog meer hebt. Zodat je je steeds vrijer vanuit je eigen authenticiteit (want daar zit je kracht) kunt omgaan met jezelf, de ander en situaties. Door steeds meer jezelf te durven zijn, jezelf te laten zien, de ander kunnen laten zijn wie hij is. Zo sta je steviger en dit maakt het voor de ander veiliger, gemakkelijker en transparanter.

Resultaat

  • Het is een verrijking voor jezelf, voor het team en de zorg naar de cliënt,
  • De communicatie wordt op alle fronten verbeterd. Meer vanuit je authenticiteit durven handelen, leidt tot een duidelijkere,  snelle en oplossingsgerichte aanpak van problemen,
  • Het competentiegericht werken, wat binnen veel bedrijven en zorginstellingen centraal staat, wordt door deze workshop verder verdiept en uitgebouwd.
  • Deze werkwijze leidt op lange termijn tot een vermindering van het ziekteverzuim. Door beter naar jezelf te kunnen luisteren en je grenzen duidelijker aan te kunnen geven, zorg je beter voor jezelf en uiteindelijk ook voor de ander (zoals collega’s en cliënten).

Kosten voor deze begeleiding op aanvraag.
Vragen of wil je meer informatie? Of referenties? Bijvoorbeeld van Pluryn? Neem gerust contact op 0650634827.